Royal Beauty Bar

O nama

Royal Beauty bar vam nudi niz kozmetičkih usluga, uz ugodan ambijent i ljubazno osoblje, pozitivnu atmosferu i prije svega kvalitetnu uslugu.

Kroz mnoge edukacije, donosimo uvijek nove usluge i poboljšavamo kvalitet već postojećih usluga. Uz prijatan ambijent, opuštenu atmosferu i uvijek nasmijano i ljubazno osoblje našeg tima, takodje uz toplu kafu, čaj ili nešto drugo, možete da izaberete jedan od mnogih tretmana koje nudimo i budete sigurni u kvalitet i profesionalnost usluga koje nudimo. Glavni cilj našeg tima je da se osjećate ugodno i dobijete najkvalitetniju uslugu, što mogu potvrditi jedne od naših mnogobrojnih klijentica kroz ove godine našeg rada. Naše zadovoljstvo u ovom poslu je ispunjen i zadovoljan klijent. Stojimo vam na usluzi od ponedeljka do petka, u vrijeme od 09 do 19 casova, subotom od 08 do 14 časova, dok nedeljom ne radimo. Svoje termine možete zakazati na broj telefona 053 962 414 ili na našim drustvenim mrezama, instagram ili facebook, gdje smo uvijek dostupni za vaša pitanja i termine. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet koji nudimo.

Naše usluge

  • Edukacije
  • Obrve & Trepavice
  • Nokti
  • Šminkanje
  • Masaže
  • Pedikir
  • Solarijum
  • Depilacija

Royal Beauty Bar

Upoznajte naše stručnjake

,,

Čarobno mjesto sa posebnom energijom i toplom prijateljskom atmosferom. Profesionalizam, moderan pristup i stalna edukacija krasi dame koje rade u salonu. Iz tog razloga sam stalna mušterija i rado se prepuštam divnim i profesionalnim rukama ovog salona. Tople preporuke za sve kozmetičke usluge koje pruža kozmetički salon “Royal Beauty Bar”!

Marina Š.

Klijent
,,

Biti drugaciji u svom poslu za mene je cilj uspjeha. Ove djevojke su u tome uspjele! Brze, spretne i kvalitetne!Sve preporuke za ovaj beauty salon.

Bojana P.

Klijent
,,

Royal beauty bar počinje sa radom 2017 godine, i od tada se trudimo da nudimo Klijentima vrhunsku uslugu, uz kvalitet materijala i opuštenu atmosferu.

Jelena S.

Beauty Artist

Royal Beauty Bar

Zakažite termin

Želite da rezervišete ili imate pitanje?

Pozovite nas na : +387 53 962 414, +387 66 329 553
ili ispunite našu online rezervaciju pa ćemo vas kontaktirati

Zakažite termin